Loppis i Malmö

För ett tag sen hade jag o Julia ett plats på On The Flee i Malmö. Vi ( läs Julia ) höll på i flera månader o förberedde oss, plockade fram, valde, sorterade, tvättade, hängde upp, lagade, mm mm........och till slut så hade vi enats om vad som skulle med. Vi lånade bockar o bordsskivor på Julias jobb Mixhuset i Hässleholm, packade en mindre lastbil, som Uffe lånat på sitt jobb  och åkte in till Malmö, och började packa upp.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi blev jättenöjda med våran hörna, o försäljningen gick över förväntan bra. 
Varken Julia eller jag hade förstått att det var både på lördagen och söndagen, så vi hade ju sålt slut på jättemkt, det var bara hem o leta nya fynd till söndagen. 
Så när vi skulle hem på söndagen hade ju Uffe åkt tillbaka till stockholm med lånelastbilen! Men Julia flörtadein sig hos grannen o vi fick låna hans Renault Berlingo. Världens bästa lastarbil. Tusen tusen tack Annika o Lasse  för lånet:) <3 det hade inte gått utan.
 
 
Vi var dessutom jätteduktiga på att inte handla med oss en massa saker hem. Några små fynd men annars bara förtjänst. Summa summarum: en helt fantastiskt rolig helg detta skall vi göra om o resten skall vi sälja någon gång någon stans på någon bakluckeloppis : )
 
en liten kärleksbild får avsluta även detta inlägg. Mitt barnbarn Barbro är påskkärring <3
 
 

tantulltuss.blogg.se

denna blogg handlar om en tant som går igång på garn, stickning, trädgård o bakning

RSS 2.0